cake
5 minuten chocoladecake in een mok
Ingrediënten
Porties: 1
- 4 eetlepels zelfrijzend bakmeel
- 2 eetlepels suiker
- 2 eetlepels cacao
- 1 ei
- 3 eetlepels melk
- 3 eetlepels boter of olie
- ¼ theelepel vanille (of pepermunt) extract
- 1 eetlepel chocolate chips (stukjes chocolade)
- 1 grote mok
Bereidingswijze
Voorbereiding: 10 minuten | Bereiding: 3 minutenPaasei cakejes
Ingrediënten
Porties: 24
- 275 gr witte bloem
- 2 1/2 theelepel bakpoeder
- 1 theelepel zout
- 150 boter of margarine, op kamertemperatuur
- 225 gr donkerbruine basterdsuiker
- 150 gr ruwe rietsuiker
- 2 eieren
- 1 theelepel vanille-extract
- 300 ml melk
- 24 mini chocolade-eitjes, uitgepakt